Kade 6 is een specialty coffeebar op de Schinkelhavenkade 6 te Amsterdam waarvoor ik zowel binnen als buiten de menuborden heb verzorgd. Deze heb ik met een penseel handgeschreven. Binnen op een witte kastdeur heb ik dat met Oost Indische inkt gedaan, voor de buitenborden met schoolbordverf heb ik de witte verf uit een opengeknipte krijtbordstift gehaald. Ook heb ik er kaartjes voor op de bar e.d. gemaakt die de producten aanprijzen.


Ook de promotieposter heb ik met Oost-Indische inkt geschreven. Alles blijft zo artisan, zoals de zaak ook enkel huisgemaakte en/of locale producten zoals taart probeert te verkopen. Bij de producten staan ook handgeschreven en variƫrende prijskaartjes.

Omdat Kade 6 een verborgen schat in de stad is, staat er om de hoek een mobiel menubord langs een drukke straat.