Weet je wat leuk is? Benaderd worden door een een merk of winkel dat je al kent, met de vraag of je een belangrijke spoedklus voor ze wilt doen! Dus toen Frozz mij mailde met de vraag of mijn agenda het toeliet de komende twee weken volledig aan de vormgeving van hun nieuwste winkel te wijden, was ik blij dat ik dat (nog net) kon doen!

Frozz heeft al een nieuwe huisstijl, dus het was aan mij om binnen de bestaande huisstijl nieuwe beeldmerken en menuborden te ontwerpen voor hun nieuwste winkel op Schiphol (achter de douane). Ook heb ik geholpen bij de verdere aankleding van de winkel, zoals het aanleveren van de foto’s als raamstickers, het op locatie bepalen van de plaatsing van de stickers en het inrichten en aankleden van de winkel met foto’s, planten stoelen.

De menuborden en raamstickers zijn allemaal uitgevoerd en geplaatst door Plakkunst uit Hoofddorp.