Sinds een aantal jaar bevindt zich aan het begin van de Albert Cuypstraat Auberge Jean & Marie, waar men van de authentieke Franse keuken kan genieten. En de wijnkelder in kan duiken! Avond na avond zat het vol, maar daar was Corona; er moest iets extra’s bedacht worden…

Zie hier: Épicerie Jean & Marie, naast haar grote broer op de Albert Cuypstraat. Het logo is op verzoek van huisstijlontwerper Tjade Bouma en eigenaren Jan en Marije door mij met de hand geschilderd op een houten paneel. Geheel op maat gemaakt en geschilderd, gelakt en geschreven door ondergetekende.

Bovenste foto’s: ik heb de letters eerst geprint en daarna met krijt overgenomen op het houten paneel. Daarna aangebracht met penseel en 1shot lak. Onderste foto’s: het bord is speciaal op maat gemaakt, daarna gelakt en geschilderd door mij en tot slot zijn de letters weer, na opzetten met krijt, handgeschilderd met penseel en 1shot lak.

Voordeel van deze speciale lak waarmee ik de letters heb geschreven, is dat het heel duurzaam is. Zoals autolak blijft het tientallen jaren goed zitten. Iets heel anders dan de meer tijdelijke krijtborden.

De Épicerie kan er een hele tijd tegenaan!