In het interieur van dit Amsterdamse viersterrenhotel volgt men de Berlage-stijl. Echter werd dit nog niet overal op toegepast. Met symmetrie, simpele decoraties en organische vormen heb ik de Berlage-stijl in een modern jasje verwerkt voor een aantal borden. Sommige tekeningen die ik al voor de plattegrond had gebruikt, komen hierop terug. Het lettertype heb ik speciaal voor deze borden gemaakt en is gebaseerd op het lettertype dat het hotel binnen al voor de bewegwijzering gebruikte.

Binnen het full-service concept biedt het hotel haar gasten ook verscheidene tickets te koop aan. Het witte A4-tje met plaatjes van het internet heb ik vervangen door een op maat ontworpen bord (85 x 115 cm) dat naast de lift komt te hangen. 
bord-tickets_eind

Ook biedt het hotel haar gasten dagelijks, op gezette tijden, verse hapjes aan. Dit kon ook veel lustopwekkender vormgegeven worden dan op een zakelijk A4’tje. Eet smakelijk! (42 x 91 cm)

bord_appetizers_eind

Voor boven het gastenboek (A3):

bord-guestbook_eind

Het hotel heeft natuurlijk het beste met haar gasten voor, daarom is er altijd een goed gevulde fruitschaal in de living te vinden. Met daarboven (A3):

bord-fruit_eind

Omdat het van sommige deuren anders zo onduidelijk blijft wat zich daarachter bevindt (A4):

bord-staircase_eind