Voor het Stayokay hostel in Egmond heb ik drie illustraties gemaakt die op groot formaat gedrukt worden om de wanden in de eet- en keukengedeeltes aan te kleden.

De eerste illustratie toont diverse tijdloze attracties en bezienswaardigheden, met een nadruk op de omliggende natuur van het hostel. De tekeningen zijn zwart en strak met een paar kleuraccenten.

Op de achtergrond heb ik de kustlijn op een vrije manier weergegeven, die op twee plekken een golfje zeewater raken. De oranje vlakken verwijzen naar de dorpen Egmond aan Zee, Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef, terwijl de groene vlakken aan de duinen en bossen refereren. Met een paar roze accenten heb ik het kleurpalet compleet gemaakt.

Bij de keuken komt deze illustratie met allerlei etenswaren te hangen. Omdat er zowel ontbijt als lunch in het hostel bereid wordt, variƫren de gerechten van een schaaltje yoghurt en banaan, tot een stukje bloemkool en pizzapunt. Het kleurenpalet is hier conform de huisstijl, de lijntekeningen zijn iets speelser dan de eerste illustratie.

De derde poster komt boven het doorgeefluik naar de spoelkeuken te hangen.

Zodra de werken hangen, volgen de foto’s!