2015-01-05 15.42.47

Eigenlijk kan ik Café Schinkelhaven op de Amstelveenseweg in Amsterdam wel een extra thuishaven noemen. Met de eigenaren heb ik in de loop der jaren een goede band opgebouwd en voor hen werken is dan ook heel leuk om te doen.

Begin 2014 heb ik het café voorzien van een patroon op de grote muur die ze daar hebben. Het ontwerp hiervoor is door een stylist gemaakt, ik heb enkel de uitvoering verzorgd. Wel heb ik bijbehorende tekens voor op de toiletdeuren gemaakt.

image

Ook heb ik in 2014 voor hen twee menuborden gemaakt voor het bier en de wijn die ze serveren. Met enige regelmaat doe ik desgewenst wat aanpassingen op het bord. Dit is heel gemakkelijk: ik schrijf de teksten met acrylstiften en acryl is makkelijk verwijderbaar met water.

In 2016 zijn de borden vervangen door nieuwe menuborden.